Політика конфіденцийності


КОРОТКИЙ ОГЛЯД НАШОЇ ПОЛІТИКИ
КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 

1. ДЛЯ ЧОГО МИ ВИКОРИСТОВУЄМО ВАШІ ДАНІ.

Ми будемо використовувати ваші дані (зібрані онлайн чи в результаті особистого відвідування магазинів), зокрема, для адміністрування вашої реєстрації як користувача, адміністрування ваших покупок товарів або послуг, реагування на ваші запити, і, за вашим бажанням, надсилання вам персоналізованих повідомлень. Для отримання додаткової інформації та переліку даних, які ми збираємо.

 

2. ЧОМУ МИ ВИКОРИСТОВУЄМО ВАШІ ДАНІ.

Ми маємо законні підстави обробляти ваші дані з різних причин. Основна причина полягає в тому, що нам необхідно обробляти ваші дані для виконання договору, який ви укладаєте з нами, коли реєструєтесь, здійснюєте покупки чи користуєтесь будь-якими з наших послуг або функцій. Ми також використовуємо ваші дані з інших причин, наприклад, для реагування на ваші запити чи відправлення вам розсилки новин, про отримання якої ви нас попросили.

 

3. КОМУ МИ НАДАЄМО ДОСТУП ДО ВАШИХ ДАНИХ.

Ми не надаємо доступ до ваших данних жодним третім особам. І використовуємо їх тільки для виконання наших обов'язків перед покупцями.


4. ВАШІ ПРАВА.

Ви маєте право на доступ до ваших персональних даних, а також їх виправлення чи видалення. У певних випадках ви також маєте інші права, наприклад, право заперечувати проти використання чи передачі нами ваших даних, як докладно пояснено нижче.

Ми радимо вам прочитати повний текст розміщеної нижче Політики конфіденційності, щоб дізнатися у всіх подробицях та зрозуміти, як ми будемо використовувати ваші персональні дані, а також зрозуміти ваші права стосовно ваших даних.

ПЕРЖ НІЖ ПОЧАТИ ...
• У цій Політиці конфіденційності ви знайдете всю необхідну інформацію стосовно використання нами персональних даних наших користувачів і клієнтів, незалежно від каналів чи засобів (онлайн чи особисте відвідування магазинів) WARMO в Україні, які ви використовуєте для взаємодії з нами.

• Ми прозорі стосовно того, що ми робимо з вашими персональними даними, щоб допомогти вам зрозуміти наслідки того, як ми використовуємо ваші дані, а також права, які ви маєте стосовно ваших даних:

   -  Ми безперервно надаємо вам доступ до всієї інформації, яка міститься в цій Політиці конфіденційності та з якою ви можете ознайомитися, коли вважатимете це за потрібне.
   -  Ви також можете отримати додаткову інформацію про те, як ми використовуємо ваші дані, під час подальшої взаємодії з нами.

• Нижче наведено деякі терміни, які ми регулярно використовуємо в цій Політиці конфіденційності.

   -  Коли ми говоримо про нашу Платформу, ми зазвичай маємо на увазі будь-який із каналів чи засобів (онлайн чи особисте відвідування магазинів), яким ви могли скористатися для взаємодії з нами. Основні канали та засоби:

     • Наш Веб-сайт, www.warmo.com.ua
     • Особисте відвідування будь-якого з наших магазинів "WARMO УКРАЇНА".


1. ЧОМУ МИ ОБРОБЛЯЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Залежно від мети, з якою ми час від часу обробляємо ваші дані, як пояснено нижче, нам необхідно обробляти ті або інші дані, які, загалом, залежно від кожного випадку, будуть такими:

  • ваші ідентифікаційні дані (ваші ім'я, прізвище, мова, країна взаємодії з нами, контактні дані тощо);
  • інформація економічного характеру та відомості про трансакції (ваші платіжні дані та дані карток, а також інформація про ваші покупки, замовлення, повернення тощо);
  • інформація про підключення, географічне розташування та/або дані браузера (якщо вивзаємодієте з нами з мобільного телефону чи будь-якого іншого пристрою);
  • комерційна інформація (якщо ви підписалися на нашу розсилку новин тощо);
  • інформація про ваші смаки та вподобання.

Зверніть увагу, що ми залишаємо за собою право запитати у вас додаткові персональні дані, які тут не вказано, якщо це буде необхідно для досягнення вказаних нижче цілей.

Пам'ятайте, що коли ми просимо вас заповнити ваші персональні дані, щоб надати вам доступ до якихось функцій чи послуг Платформи, ми позначаємо певні поля як обов'язкові. Інформація в таких полях необхідна нам для надання вам послуг чи надання вам доступу до функцій, про які йдеться. Майте на увазі: якщо ви вирішите не надавати нам ці дані, ви, можливо, не зможете завершити свою реєстрацію як користувача або не зможете користуватися цими послугами чи функціями.

В окремих випадках третя сторона могла надати нам інформацію про вас, використовуючи функцію або послугу на Платформі, наприклад, надсилаючи вам подарункову картку або відправляючи замовлення на вашу адресу. У таких випадках ми обробляємо ваші дані, тільки якщо це доречно для цієї функції чи послуги, як зазначено в цій Політиці конфіденційності.

Залежно від того, як ви взаємодієте з нашою Платформою, тобто залежно від послуг, товарів чи функцій,якими ви бажаєте користуватися, ми будемо обробляти ваші персональні дані в наведених далі цілях:

МЕТА Опис
1. Адміністрування вашої реєстрації як користувача Платформи.

Якщо ви вирішите стати зареєстрованим користувачем нашої Платформи, нам потрібно буде обробляти ваші дані для ідентифікації вас як користувача Платформи та надання вам доступу до різних функцій, товарів і послуг Платформи, якими ви можете користуватися як зареєстрований користувач. Ви можете скасувати ваш обліковий запис зареєстрованого користувача, звернувшись у нашу службу підтримки клієнтів.

Ви маєте можливість ввійти або зареєструватися через соціальну мережу чи іншого партнера, який дозволяє використання цієї послуги (вхід через обліковий запис соціальної мережі), коли вона є на вашому екрані входу та реєстрації на сайті, або ж перейшовши за посиланням на обліковий запис соціальної мережі чи зареєструвавши ще один. У цьому разі ваші дані для входу, як і ім’я, адресу електронної пошти чи номер телефону (можливо, його треба буде авторизувати), буде імпортовано із соціальної мережі або облікового запису партнера. У разі використання цієї функції входу такі треті сторони можуть надсилати нам певну додаткову інформацію щодо вашого блікового запису в соціальній мережі, таку як ім’я, стать, приблизний вік або фотографія з облікового запису, відповідно до умов використання соціальних мереж або партнера (які ми рекомендуємо вам уважно прочитати). Ми будемо зберігати ці додаткові дані лише в тому разі, якщо ви надасте на це дозвіл. Так само використання цієї функції може передбачати надання вами певної інформації про активність у соціальній мережі або на ресурсі партнера. У будь-якому разі ми рекомендуємо вам переглянути свої налаштування приватності та політику конфіденційності партнера або соціальної мережі, щоб дізнатися, як ці треті сторони обробляють ваші дані.

2. Виконання та реалізація договору купівлі-продажу чи надання послуг, який ви уклали з нами на Платформі.

Ця мета включає обробку ваших даних здебільшого в наведених далі цілях:

  • Звернення до вас за актуальною та додатковою інформацією стосовно надаваних у межах договору функцій, товарів чи послуг, зокрема для оцінювання якості, а також аби мати можливість визначити ступінь задоволеності клієнтів отриманими послугами;
  • Адміністрування оплати товарів, які ви купуєте, незалежно від використаної процедури оплати. Наприклад: Якщо під час придбання будь-якого з наших товарів через Вебсайт чи Додаток ви вирішили активувати функцію збереження даних картки для майбутніх покупок (де ця функція наявна), нам знадобиться обробляти вказані дані для активації та реалізації цієї функції. Надання згоди на активацію цієї функції дозволяє автоматично заповнювати платіжні дані під час здійснення подальших покупок, тож вам не знадобиться вводити їх кожного разу, і ці дані будуть вважатися дійсними для подальших покупок. Ви можете будь-коли анулювати свої картки чи змінити їхні дані в розділі платіжної інформації (у вашому обліковому записі зареєстрованого користувача на Вебсайті або ж у розділі «Мій обліковий запис» на нашому сайті warmo.com.ua).
  • Активація механізмів, необхідних для попередження й виявлення несанкціонованого використання Платформи (наприклад, під час здійснення покупок і повернень), а також потенційних шахрайських дій щодо вас і/або нас. Якщо ми вважатимемо, що операція може бути пов’язана із шахрайством, або виявимо нетипові дії, які будуть вказувати на спробу шахрайського використання наших функцій, товарів чи послуг, то наслідком таких дій може бути блокування операції або видалення вашого облікового запису користувача.
  • Керування можливими обмінами чи поверненнями придбаних товарів і запитами інформації про наявність товарів, залежно від доступності таких можливостей час від часу.
  • Виставлення рахунків і надання вам чеків і рахунків за покупки, здійснені вами через Платформу;
  • Забезпечення можливості користуватися іншими доступними функціями чи послугами, наприклад придбання, оплата, керування та використання подарункової картки чи картки зарахування повернення, і можливості надати вам доступ до мереж Wi-Fi, якими наші клієнти можуть користуватись у фізичних магазинах.
3. Виконання запитів і заяв, які ви подаєте через канали служби підтримки клієнтів.

Ми обробляємо лише ті персональні дані, які суворо необхідні для оброблення ваших запитів та заяв, а також для їх вирішення.

Якщо ви звертаєтеся до нас телефоном, дзвінок може записуватися для покращення якості наших послуг та надання відповіді на ваш запит.

4. Маркетингові цілі.

Ця мета включає обробку ваших даних здебільшого в наведених далі цілях:

  • Персоналізація запропонованих нами послуг і отримання можливості надавати вам рекомендації на основі вашої взаємодії з WARMO на Платформі та аналізу вашого профілю користувача (наприклад, на основі вашої історії покупок і переглядів).
  • Якщо ви підпишетесь на нашу розсилку новин, ми будемо обробляти ваші персональні дані для адміністрування вашої підписки, зокрема для надсилання персоналізованої інформації про наші товари чи послуги різними способами (наприклад, електронною поштою чи SMS-повідомленнями). Ми також можемо надати вам цю інформацію за допомогою push повідомлень, якщо ви активували їх на своєму мобільному пристрої;  З огляду на це майте на увазі, що така обробка даних передбачає аналіз вашого профілю клієнта чи користувача для визначення ваших уподобань і, відповідно, надсилання інформації про товари та послуги, які якомога точніше відповідають вашому стилю. Наприклад, на основі вашої історії покупок і переглядів, тобто залежно від натиснутих вами товарів, ми запропонуємо вам товари, які, на нашу думку, можуть вас зацікавити, а якщо ви є зареєстрованим користувачем, вам стане доступна функція нагадування про замовлення, яке ви не завершили; Пам'ятайте, що ви можете будь-коли безкоштовно скасувати підписку на розсилку новин у розділі "Розсилка новин" Платформи. Це також можна зробити, виконавши інструкції, які містяться в кожному сповіщенні. Крім того, якщо ви не бажаєте отримувати push-повідомлення, ви можете деактивувати цю функцію в своєму мобільному пристрої;
  • Показ вам реклами в Інтернеті, яку ви можете бачити, відвідуючи наші вебсайти та додатки, наприклад у соціальних мережах. Реклама, яку ви бачите, може бути випадковою, а в інших випадках може бути пов’язаною з вашими вподобаннями чи історією покупок і переглядів. Якщо ви користуєтеся соціальними мережами, ми маємо право надавати компаніям, з якими співпрацюємо, певну інформацію, щоб вони могли демонструвати вам рекламу WARMO та загалом пропонувати вам і подібним до вас користувачам рекламні ролики з урахуванням вашого профілю на вебсайтах вказаних соціальних мереж. Якщо ви хочете дізнатися про використання ваших даних та про те, як працює реклама в соціальних мережах, радимо переглянути політику конфіденційності вебсайтів соціальних мереж, в яких у вас є профілі. Ми також використовуємо ваші дані для оцінювання ефективності й сегментного аналізу реклами, яка демонструється користувачам на платформах деяких наших партнерів. Для цього ми співпрацюємо з третіми сторонами, які пропонують нам технології (наприклад, файли cookie, пікселі, набори засобів розробки), необхідні для використання цих служб. Майте на увазі: хоча ми й не надаємо ідентифікуючі персональні дані цим партнерам, ми щоразу надаємо їм той чи інший ідентифікатор (наприклад, ідентифікатор отримувача реклами, пов'язаний із пристроєм, ідентифікатор, пов'язаний із файлом cookie, тощо). Докладніше про це можна дізнатися, переглянувши нашу Політику використання файлів cookie. Так само ви можете скинути свій ідентифікатор отримувача реклами або вимкнути персоналізовану рекламу на вашому пристрої (якщо наш додаток встановлено на пристрої з iOS, налаштувати вподобання можна в меню Параметри/Приватність/Реклама. Якщо у вас пристрій з ОС Android, перейдіть у розділ Налаштування/Google/Реклама.
  • Збагачення даних. Коли ми збираємо дані про вас із різних джерел, ми можемо об’єднувати їх за певних обставин із метою покращення розуміння ваших потреб і вподобань наших товарів і послуг (зокрема з метою аналізу, формування профілів користувачів, маркетингових досліджень, перевірки якості та покращення взаємодії з нашими клієнтами). Це стосується, наприклад, того, як ми можемо об’єднувати інформацію про вас, якщо у вас є зареєстрований обліковий запис і з прив’язаної до нього електронної адреси ви здійснюєте покупку без реєстрації, або об’єднувати інформацію, яка автоматично збирається (наприклад, IP-адреси, MAC-адреси чи метадані) та яку ми можемо пов’язати з інформацією, наданою вами безпосередньо під час ваших дій на Платформі або в будь-якому з наших магазинів (наприклад, інформацію, що стосується ваших покупок у фізичних чи онлайнмагазинах, ваших уподобань тощо).
  • Реалізація промоакцій (наприклад, для організації конкурсів, розіграшів чи, коли можливо, для надсилання списку збережених товарів на вказану адресу електронної пошти). Беручи участь у будь-якій промоакції, ви вповноважуєте нас обробляти надані в межах цієї промоакції персональні дані та поширювати їх різними способами, наприклад через соціальні мережі або саму Платформу. Кожна промоакція, в якій ви берете участь, матиме умови та положення, з якими ви зможете ознайомитися для отримання докладнішої інформації про обробку ваших персональних даних;
  • Для розповсюдження через нашу Платформу чи наші канали в соціальних мережах фотографій або зображень, якими ви поділилися з нами публічно та щодо яких надали явну згоду на використання з відповідною метою.
5. Аналіз користувацького досвіду та якості для покращення наших послуг.

Коли ви заходите на нашу Платформу, ми інформуємо вас, що будемо обробляти ваші дані переглядів в аналітичних і статистичних цілях, тобто щоб зрозуміти, як користувачі взаємодіють із нашою Платформою та функціями, які ми впроваджуємо на інших вебсайтах і в додатках, і, таким чином, отримувати можливість вносити покращення.

Крім того, ми інколи проводимо дослідження якості та вживаємо заходів для того, щоб дізнатися ступінь задоволеності наших клієнтів і користувачів, а також визначати
сфери для нашого покращення.

 

2. НА ЯКИХ ПІДСТАВАХ МИ МАЄМО ЗАКОННЕ ПРАВО ОБРОБЛЯТИ ВАШІ ДАНІ

Законні підстави для отримання нами права обробки ваших персональних даних також залежать від мети, з якою ми їх обробляємо, як пояснено в наведеній далі таблиці:

Мета Законна підстава
1. Адміністрування вашої реєстрації як користувача Платформи Ми обробляємо ваші дані, оскільки це необхідно відповідно до положень, що регулюють використання Платформи. Іншими словами, щоб ви могли зареєструватись як користувач Платформи, нам необхідно обробити ваші персональні дані, оскільки інакше ми не зможемо адмініструвати вашу реєстрацію.
2. Укладення та виконання договору купівліпродажу чи надання послуг

Ми обробляємо ваші дані, оскільки їх обробка необхідна нам для укладення договору купівліпродажу чи надання послуг з вами.

Певна обробка даних стосовно здійснення покупок активується лише тоді, коли ви запитуєте її чи надаєте на неї дозвіл, як у випадку зберігання платіжних даних (даних карток) для майбутніх покупок чи надання вам доступу до функцій «Незабаром у продажу/Незабаром знову» (де ці функції наявні). У цих випадках ми обробляємо ваші дані після отримання від вас відповідної згоди.

Ми вважаємо, що маємо законний інтерес проводити необхідні перевірки для виявлення та попередження потенційного шахрайства чи шахрайського використання Платформи, наприклад під час здійснення покупок або повернення. Ми розуміємо, що обробка цих даних є позитивною длявсіх сторін, яких вона стосується: для вас, оскільки дозволяє нам вживати заходів для захисту вас від спроб шахрайства з боку третіх сторін; для нас, оскільки надає нам можливість уникнути несанкціонованого використання Платформи; для всіх наших клієнтів і суспільства, оскільки вона також захищає їхні інтереси, перешкоджаючи вчиненню шахрайських дій та їхньому виявленню в разі вчинення.

3. Підтримка клієнтів

Ми вважаємо, що маємо законний інтерес відповідати на запити чи звернення, які ви подаєте через різні наявні канали зв’язку. Ми розуміємо, що обробка цих даних також корисна для вас, оскільки дозволяє нам належним чином допомагати вам і відповідати на ваші запити.

Коли ви звертаєтесь до нас, зокрема для вирішення проблем із вашими замовленнями чи придбаними через Платформу товарами/послугами, обробка ваших даних необхідна для виконання договору купівліпродажу.

Коли ж ви звертаєтеся з приводу здійснення ваших прав, про які ми інформуємо вас нижче, або з претензіями щодо наших товарів чи послуг, ми маємо законне право на обробку ваших даних для виконання наших правових зобов’язань.

4. Маркетингові цілі

Ми маємо законне право на обробку ваших даних у маркетингових цілях на основі наданої вами згоди, наприклад коли ви погоджуєтесь отримувати персоналізовану інформацію через різні канали, дозволяєте надсилати pushповідомлення на ваш мобільний пристрій, даєте в  налаштуваннях свого мобільного пристрою дозвіл на отримання персоналізованої реклами або ж приймаєте правові умови та положення для участі в промоакції, дозволяючи таким чином публікувати ваші зображення на Платформі чи в наших каналах у соціальних мережах.

Для надання вам персоналізованих послуг або показу персоналізованої інформації на нашій Платформі або платформі третіх сторін, а також для участі в збагаченні даних. Ми вважаємо, що маємо законний інтерес проводити профілювання на основі зібраної нами інформації про вас (наприклад, ваших уподобань і вашої історії покупок і переглядів) і наданих вами відомостей (наприклад, вікової групи чи мови), оскільки розуміємо, що обробка цих даних корисна і для вас, тому що вона дозволяє покращити інтерфейс користувача та полегшити доступ до інформації відповідно до ваших уподобань.

5. Аналіз користувацького досвіду та якості Ми вважаємо, що маємо законний інтерес аналізувати користувацький досвід та ступінь задоволеності користувачів Платформою, оскільки ми розуміємо, що обробка цих даних також корисна для вас, тому що її метою є покращення користувацького досвіду та підвищення якості наших послуг.




3. ЯК ДОВГО МИ БУДЕМО ЗБЕРІГАТИ ВАШІ ДАНІ

Тривалість зберігання нами ваших даних буде залежати від цілей, в яких ми їх обробляємо, як пояснено нижче:

Мета Тривалість зберігання даних
1. Адміністрування вашої реєстрації як
користувача Платформи
Ми будемо обробляти ваші дані протягом того часу, коли ви залишаєтесь зареєстрованим користувачем (тобто доти, поки ви не вирішите скасувати підписку).
2. Виконання та реалізація договору купівліпродажу чи надання послуг

Ми будемо обробляти ваші дані протягом того часу, який потрібен для вирішення питань із придбаними вами товарами чи послугами, зокрема можливими поверненнями, скаргами чи претензіями щодо цих товарів чи послуг.

Деякі ваші дані ми будемо обробляти лише протягом вибраного вами часу, як у випадку зберігання нами платіжних даних (даних карток) для майбутніх покупок (де ця функція наявна).

3. Підтримка клієнтів Ми будемо обробляти ваші дані протягом того часу, який потрібен для вирішення ваших запитів чи заяв.
4. Маркетингові цілі

Ми будемо обробляти ваші дані, поки ви не скасуєте підписку на розсилку новин.

Так само ми демонструватимемо вам персоналізовану рекламу, поки ви не відкличете дозвіл на це, змінивши налаштування свого мобільного пристрою чи браузера.

Якщо ж ви будете брати участь у промоакціях, ми будемо зберігати ваші дані протягом шести (6) місяців із дати закінчення промоакції.

5. Аналіз користувацького досіду та якості Ми іноді будемо обробляти ваші дані протягом того часу, який потрібен нам для виконання певних оцінювань і заходів для забезпечення якості, або ж поки ми не зробимо ваші дані браузеру анонімними.

 

Хоча ми й будемо оброблятимемо ваші дані лише протягом того часу, який необхідний для досягнення поставленої мети, після цього ми також іноді будемо належним чином зберігати та захищати ці дані протягом часу, коли відповідно до чинного законодавства може виникнути відповідальність за їх обробку. Після закінчення строку давності у зв'язку з такими потенційними обставинами ми одразу ж видалимо персональні дані.


4. ЧИ НАДАЄМО МИ ВАШІ ДАНІ ТРЕТІМ ОСОБАМ

Для досягнення цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності, ми маємо надавати доступ до ваших персональних даних компаніям групи і третім особам, які допомагають нам надавати вам послуги, а саме:

  • фінансовим установам;
  • організаціям, що займаються виявленням і попередженням шахрайства;
  • постачальникам технологічних і аналітичних послуг;
  • партнерам і постачальникам послуг у галузі логістики, транспортування й доставки та/або їхнім організаціям-партнерам;
  • постачальникам послуг у галузі підтримки клієнтів;
  • партнерам і постачальникам послуг у галузі маркетингу й реклами, як-от вебсайти соціальних мереж, рекламні агентства чи партнери з реклами.

 

5. ЯКІ ВИ МАЄТЕ ПРАВА У ЗВ'ЯЗКУ З ПЕРЕДАЧЕЮ НАМ ВАШИХ ДАНИХ?

Ми беремо на себе зобов'язання зберігати конфіденційність ваших персональних даних і забезпечувати можливість здійснення вами своїх прав. Враховуючи це, ми, Спільні володільці, домовилися, що ви можете безкоштовно здійснити свої права, написавши нам на єдину адресу електронної пошти (warmo.kidsline@gmail.com) і просто повідомивши нам причину звернення та право, яке бажаєте здійснити. Ми також можемо попросити вас надати нам копію свого посвідчення особи, якщо вважатимемо це за потрібне для ідентифікації вас.

Зокрема, незалежно від мети обробки ваших даних чи законної підстави для цього ви маєте наведені далі права:

  • Просити нас надати доступ до ваших персональних даних, які ми зберігаємо. Нагадуємо: якщо ви є зареєстрованим користувачем Платформи, ви також можете переглянути цю інформацію у відповідному розділі вашого облікового запису.
  • Просити нас уточнити персональні дані, які ми зберігаємо. Нагадуємо: якщо ви є зареєстрованим користувачем Платформи, ви також можете перейти у відповідний розділ вашого облікового запису на Платформі, щоб змінити чи оновити свої персональні дані. У будьякому випадку майте на увазі, що надаючи нам свої персональні дані в будь-який спосіб, ви гарантуєте їхню точність і достовірність, а також зобов'язуєтеся повідомляти нам про будь-які їхні зміни. Ви будете нести відповідальність за будь-які збитки чи шкоду, заподіяні Платформі (чи відповідальній за Платформу особі) або будь-якій третій особі внаслідок надання в реєстраційних формах помилкової, неточної чи неповної інформації. Пам’ятайте, що зазвичай ви повинні надавати нам лише власні дані, а не дані третіх осіб, за винятком випадків, дозволених у цій Політиці конфіденційності.
  • Просити нас видалити ваші персональні дані в тому обсязі, в якому вони більше не потрібні для досягнення цілей, в яких нам необхідно продовжувати їх обробку, як ми пояснили вище, або коли ми більше не маємо законного права обробляти їх.
  • Просити нас скасувати чи обмежити обробку ваших персональних даних. Йдеться про те, що в деяких випадках ви можете попросити нас тимчасово призупинити обробку даних або ж зберігати їх довше, ніж це необхідно.

Якщо ви дали нам свою згоду на обробку ваших даних із будь-якою метою, ви також маєте право будьколи відкликати цю згоду. Деякі обставини, за яких ви можете відкликати свою згоду, детально описані в розділі 2, де ми пояснюємо, в яких цілях ми обробляємо ваші дані. Наприклад, якщо ви не хочете, щоб ми надсилали інформацію третім сторонам для показу вам реклами, ви можете змінити налаштування на своєму мобільному пристрої, скинувши ідентифікатор отримувача реклами або вимкнувши персоналізовану рекламу на своєму пристрої. Якщо наш додаток встановлено на пристрої з iOS, можна налаштувати вподобання в меню Параметри/Приватність/Реклама. Якщо у вас пристрій з ОС Android, перейдіть у розділ Налаштування/Google/Реклама. Під час відвідування вебсайту ви можете змінити налаштування файлів cookie у вашому браузері.

Коли ми маємо законне право обробляти ваші дані внаслідок отримання вашої згоди чи відповідно до договору, як пояснено в розділі 3, ви також маєте право запитати перенесення ваших персональних даних.

Це означає, що ви маєте право отримати надані нам персональні дані в структурованому та загальновживаному машиночитабельному форматі, щоб мати можливість напряму передати їх іншій організації без будь-яких перешкод з нашого боку.

Крім того, коли підставою для обробки ваших даних є наш законний інтерес, ви також маєте право заперечувати проти обробки ваших даних.

Наостанок повідомляємо, що ви маєте право подати скаргу в компетентний контролюючий орган із захисту даних, зокрема:
   -  Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини (http://www.ombudsman.gov.ua/).

Звертаємо вашу увагу, що незважаючи на все зазначене в цьому документі ви зберігаєте за собою всі права, встановлені Законом України "Про захист персональних даних".

6. ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ, КОЛИ ВИ НАДАЄТЕ НАМ ДАНІ ТРЕТІХ СТОРІН АБО ЯКЩО ТРЕТЯ СТОРОНА НАДАЛА НАМ ДАНІ ПРО ВАС?

Ми надаємо функції та послуги, для надання яких нам необхідно обробляти персональні дані третіх сторін, які ви як користувач чи покупець маєте надати нам (наприклад, у випадку активації чи відправлення подарункової картки або керування подарунковою карткою для зарахування повернення в додатку, коли такі функції доступні, або при авторизації третьої сторони для забору замовлення в магазині або в організації партнера). Якщо ви надаєте нам персональні дані третіх сторін або нам необхідно запитати їх, щоб треті сторони забрали замовлення від вашого імені, ви підтверджуєте, що сповістили їх про цілі та порядок обробки їхніх персональних даних.

Якщо третя сторона надала нам ваші дані або ви надали їх самостійно в результаті запиту одним із наших користувачів функції чи послуги, ми будемо використовувати ці дані для керування відповідною функцією або послугою в кожному випадку в межах цілей, перелічених у цій Політиці конфіденційності, посилання на яку завжди міститься в наших повідомленнях.


7. ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ми можемо змінювати інформацію, що міститься в цій Політиці конфіденційності, коли вважатимемо це за доцільне. Якщо ми зробимо це, ми сповістимо вас через Платформу різними способами (наприклад, за допомогою банера, спливаючого вікна чи push-повідомлення) або, коли конкретна зміна стосується вашої конфіденційності, ми навіть надішлемо на вашу адресу електронної пошти повідомлення, щоб ви могли переглянути зміни, оцінити їх і, залежно від обставин, відмовитися від певної послуги чи функції або скасувати відповідну підписку. У будь- якому випадку рекомендуємо вам час від часу переглядати цю Політику конфіденційності на випадок внесення якихось незначних змін чи інтерактивних покращень, адже це джерело інформації завжди доступно на нашому Вебсайті чи в нашому Додатку.


8. ПОЛІТИКА ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ COOKIE

Ми використовуємо файли cookie та подібні засоби, щоб полегшити вам користування Платформою, зрозуміти, як ви взаємодієте з нами, та, у певних випадках, мати можливість показувати вам рекламу відповідно до ваших попередніх переглядів. Просимо вас прочитати розділ «Політика використання файлів cookie», щоб краще розбиратися у використовуваних нами файлах cookie та інших подібних засобах, їхньому призначенні та іншій корисній інформації.

Зворотний дзвінок
Запит успішно відправлений!
Ім'я *
Телефон *
Передзамовлення
Передзамовлення успішно відправлен!
Ім'я *
Телефон *
Додати в кошик
Перейти в кошик
Менеджер зв'яжеться з вами в найближчі кілька хвилин і докладно відповість на ваші запитання!